sweateveryday.blogg.se

Jag skriver om sånt jag tycket om, träning & mat - haha och lite annat.

Crosstraining

Kategori: Träning

Jag och C körde ett 75 min Crosstrainingspass nu ikväll. Sjukt jobbigt! Tror att veckans intervaller tagit ganska bra på kroppen ;)

Körde sumo deadlift high pull, thrusters, burpees, mountain climber, armhävningar med knä kick, stående rodd, diagonala ryggresnigar, djupa utfall på bräda osv

Sjukt kul, sjukt svettig, sjukt jobbigt!
- Love it!

Familje powerwalk

Kategori: Träning

Idag fick jag med mig både mackan och C på en powerwalk efter en oplanerad sovmorgon pga inställd lektion :)
Mysigt!!

Gymmat

Kategori: Träning

Körde ett pass på gymmet med C efter skolan. Vi körde axlar och mage idag och avslutade med intervaller som var så sjuuukt tunga idag!

Tränar ganska intensivt och har ökat på matintaget litegrann men framför allt ökat kolisarna för att orka. Älskar exempelvis havregrynsgröt och sötpotatis!

Onsdag

Kategori: Träning

Uppe med tuppen i morse och gick en powerwalk med min lilla vovve. Han var lagom glad att behöva ut och gå i slasket och blåsten och som grädde på moset började det även regna och var fortfarande mörkt men jag är verkligen beroende av mina promenader. Skulle ha "legal english" i 3h och kom fram till att jag hellre hade varit ute och gått i spö regn ;)

Sedan blev det en stor havregrynsgröt frukost!

Bröst och intervaller

Kategori: Träning

Körde bröst idag på gymmet, tung vecka ju så körde 4-6 X 4 och lite färre övningar. Ökade på ca 2kg på de mesta, kändes bra!

Avslutade med intervaller, sjukt jobbigt idag!

Morgonrunda

Kategori: Träning

Mackan och jag fick sällskap av Edita, Frida och lilla Bella idag på vår morgonrunda :) Mysigt! Blev ca 6,2 km följt av en dunderfrukost med gröt extra allt och proteinshake.

Måndag

Kategori: Träning

I morse när jag vaknade visade termometern 2+ och hela världen var täckt av brunt blött slask.. Kände inte för en morgon pw. På med musiken och ut och just do it intalade jag mig själv och körde den långa rundan (ca 8,5km) eftersom jag var ledig idag.

Stor frukost med havregrynsgröt, banan, bär, kanel, nötter, jordnötsmör och proteinshake efter det :)

Senare blev det det gymmet med min sambo. Vi körde rygg och ben. Tunga veckan började idag och vi körde 4-6 X 4. Nöjd med chinsen i maskinen, gjorde 3 st med 10 kg i hjälpvikt.

Avslutade med 20 min intervaller, svettigt!!

Bild på dagsformen ;) Bara att kämpa på!

Nytt år nya tag

Kategori: Övrigt

Var på semester i 2 veckor och internetet var så dåligt där borta så jag kom av mig med bloggandet, men inte med träningen! Vi hade gym på första hotellet så jag körde 30-55min cardio på mornarna före frukost och gym på em första veckan. Andra var tänkt lite mer som viloperiod med något enstaka gympass :)